Schimbarea




Este doar un moment de bun augur pentru toți. Am un mesaj pentru tine, un mesaj care nu este destinat tuturor, dar care poartă esența tuturor.

A fost multă activitate în interiorul acestei dimensiuni în care se află majoritatea conștiințelor umane. Problemele false au crescut și au ajuns la majoritatea Leficatrumurilor, răspândindu-se prin gândurile umane. Leficatrumurile sunt adunări de conștiințe la care mințile umane se conectează, schimbă energie, lasă energie și așa mai departe. Iar acum majoritatea lor sunt denaturate, corupte de idei preluate din cronologii false care nu reflectă calea adevărată pe care ar trebui să se afle omenirea. 

Identificarea cu mintea / forma umană aduce acum o percepție a unei lumi în care ești vulnerabil, limitat, legat la doar câteva opțiuni de exprimare, la doar câteva experiențe care nu rezonează cu nivelul tău de vibrație. Desprinderea de mintea / corpul uman este acum recomandată. Acest lucru permite ruperea de la planurile care sunt percepute astăzi. Îți permite să te detașezi de vibrațiile din a 3-a dimensiune. A crede că nu ești altceva decât o minte / un corp vulnerabil care acum este supus unor forme de viață „elitiste”, a adus în interiorul tău limitarea care te leagă de un singur rezultat. Acest rezultat nu este ceea ce ai fost menit să trăiești ca experiență. Ține minte. Aceasta nu este experiența ta de viață destinată.

De fiecare dată când dai energia ta situației false care este servită aproape peste tot în acest tărâm astăzi, îi permiți acesteia și mai mult să controleze rezultatul - ceea ce ceea ce se numește viitor. Dacă nu te poți deconecta de percepția falsă de azi, ascultă și simte soluția oferită. Nu crede că ești mintea / corpul. În schimb, inspiră-te, respiră Lumina Divină, energiile Divine, conștiința Divină. Deoarece percepția minții / corpului este acum foarte îngustă și a fost sabotată de mințile alterate, imaginează-te că ești în afara acestui tărâm. Nu te mai identifica cu a fi o minte / corp uman(ă), ci o ființă celestă, un înger, o zeitate sau chiar un extraterestru binevoitor sau o stea strălucitoare. Când faci acest lucru, permiți imediat conștiințelor și dimensiunilor superioare să-ți fie deschise. Se va simți un val de "ceva" diferit, dar benefic. Opțiunile și soluțiile din viață vor crește în număr iar frica va fi un sentiment uitat în trecut. Ceea ce nu primește energie, dispare treptat. Este vorba despre situația de azi. Dacă nu va primi partea ta de energie, aceasta se va diminua.

Separarea de ceea ce are un aspect Spiritual a adus umanitatea în acest loc chiar acum. Situația este privită ca fiind condusă de instinctul de supraviețuire și de o formă de gândire care reflectă lipsa de inspirație, dragoste sau înțelepciune adevărată. Omenirea are formele sale de gândire alterate, nefolosite, umplute de ură și frică de singurătate și moarte. Din nou, acestea aparțin unei dimensiuni cu vibrații foarte scăzute care se hrănește cu emoțiile tale de frică, ură, furie sau îngrijorare. Să le dăm la o parte și lucrurile se vor schimba în mod miraculos în bine pentru toată lumea, inclusiv natura.

A fost trimisă o chemare cu vibrație mare pentru toate ființele care se regăsesc în acest plan. Alegerea îți revine ție acum. Să continui să crezi povestea oficială de astăzi sau să schimbi povestea în interior și să permiți adevărului divin să strălucească din nou.

În calitate de Observator sau Vizionar, detașarea de mintea / corpul uman poate oferi protecție pentru ceea ce nu mai este de folos. Înălțarea a venit pentru acest tărâm.

Nu uita că nu trebuie să îți faci griji și să filtrezi aceste informații așa cum toate informațiile ar trebui să fie. După aceea este alegerea ta pentru felul cum călătoria ta va continua. Alegerea ta așa cum a fost întotdeauna! Nimeni nu o poate lua, dar poate fi manipulată. Conștientizarea a ceea ce faci este cheia pentru libertatea ta.

 

SOORFOOS MAAT ARAMAATA


Aertoh Suur Ibrium



Comments

Popular Posts